Inscripcions

Per inscriure't a la Cursa Nocturna UPC cal accedir aquesta pàgina, buscar la cursa: "Nocturna UPC" i omplir el formulari que apareix a continuació. Hauràs d'escollir el circuit C1,C2 triant l'opció corresponent segons si estàs federat o ets de la UPC o cap de les dues anteriors.


Inscripció online


El termini d'inscripcions via formulari web finalitzarà el diumenge 14 de novembre a les 23:55h.

A partir d'aquell moment les inscripcions s'hauran de realitzar el mateix dia de la cursa directament a la zona de recepció, i estaran subjectes a la disponibilitat de mapes (Què vol dir això? Que millor que t'apuntis a través de la web, que si no hi ha el perill de quedar-te sense mapa!!).


PREUS INSCRIPCIÓ
No federats ni membres de la comunitat UPC
(NO FED)
6
(llicència temporal inclosa)
Comunitat UPC (Estudiants, PAS, PDI  de la UPC) i
Federats FCOC
(FED-UPC)
5 € 


Els corredors federats FCOC estan exempts del pagament de la llicència temporal al disposar de la llicència vigent per tota la temporada. Els membres de la Comunitat UPC queden coberts per l'assegurança escolar o de treball. Es farà una verificació de les dades prèvia a la cursa. Pels inscrits al mateix dia de la cursa caldrà presentar carnet per demostrar-ho.

Important : Tots els inscrits han de córrer amb assegurança.

(*) El preu de 6 euros de la inscripció pels corredors no federats ni membres de la comunitat UPC inclou la llicència temporal/assegurança. 

Per qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic al club UPC d'Orientació a clubupc@gmail.com