dilluns, 8 de febrer del 2016

Escalfant motors per la NoXturna...

Qui ens havia de dir fa uns anys que arribaríem a aquesta xifra màgica quan, amb il·lusió, als voltants del 2006, uns quants membres del club vam organitzar la primera cursa d'orientació nocturna pel Campus Nord de la UPC? Des de llavors hem après mil coses, hem organitzat algunes curses més (ens hem atrevit amb alguna de Copa Catalana) i, fins i tot, hem crescut en nombre de socis! Ara bé, la il·lusió i les ganes que els orientadors gaudeixin de la festa que preparem cada any pel Campus Nord de la UPC continua igual que el primer dia!

Per aquest i per d'altres motius, com ara els peazo premis que donarem (entre els que podem destacar abonaments al TR3SC o aventures amb Indòmit) o l'abundant i saborós avituallament (amb col·laboradors com MercaBarna o La Fageda), no podeu faltar a la que hem anomenat NoXturna, en honor al seu desè aniversari.

I sobre els circuits, anirem actualitzant informació a l'apartat corresponent, però de moment us avancem que ja podeu començar a menjar cues de pansa i a treballar la presa de decisions per tal que us encaixin totes les peces! ;-)

Com cada any, a les 18h farem una xerrada/classe explicativa dirigida a aquells que no heu participat mai en una cursa d'orientació. Aprendreu les nocions bàsiques d'aquest esport fantàstic i els trucs imprescindibles per acabar la cursa amb èxit. Aquí us deixem un primer tastet del què us espera en aquest vídeo que es va emetre en directe l'any passat al programa "Connexió" de BTV.


Us ho perdreu? O voldreu gaudir-ho en primera persona?

Si ja us heu decidit, aneu directament a l'apartat Inscripcions i, si en voleu saber una mica més, us ho expliquem tot a l'apartat Què és?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada