Info Tècnica

Com en les últimes nocturnes i haurà tres circuits:
  • C1: orientadors súper experts amb ganes de còrrer (llarg i difícil).
  • C2: llarg però no tan complicat, per gent iniciada o sense iniciar-se però amb ganes de còrrer.
  • C3: Ideal per iniciar-se i descobrir què és això de l'orientació.
A l'hora de triar el circuit tingueu en compte que la meta es tancarà una hora i mitja després de donar la sortida. Per als novells, us recordem que la computació dels km és en el cas que es pogués anar en línia recta de fita a fita, cosa que és impossible en un circuit urbà. Per tant, és molt probable que per completar el circuit sencer hagueu de recórrer entre 2 i 3 km més dels indicats.

Per aquells que ja heu fet la Cursa altres cops, hi heu de tornar perquè com cada any us assegurem sorpreses i novetats. Modalitats noves i nous mapes!!

Distància aproximada: 5.6 km lineals
Número de Fites:  8 fites score + 14 fites lineals + 8 indoor= 30 fites
Desnivell: Mig-Alt  (230m desnivell seguint ruta òptima)
Escala del mapa: 1:7500
Zones: urbana + bosc

Característiques especials:
Score: la primera part del circuit serà SCORE, la segona LÍNIAL i la tercera una modalitat nova d'aquest any que deixarem que la descobreixis el mateix dia de la cursa.
Sorpresa: i encara trobaràs una altra zona on hauràs de desenvolupar altres capacitats orientatives, però no t'ho explicarem tot aquí!

C2
Distància aproximada: 4.1 km lineals
Número de Fites: 7 fites score + 10 fites lineals + 7 indoor =24 fites
Desnivell: Mig (150m desnivell seguint ruta òptima)
Escala del mapa: 1:7500
Zones: urbana + bosc

Característiques especials:
Score: la primera part del circuit serà SCORE, la segona LÍNIAL i la tercera una modalitat nova d'aquest any que deixarem que la descobreixis el mateix dia de la cursa.

C3
Distància aproximada: 3.2 km lineals
Número de Fites: 21 fites score +6 indoor=26 fites
Desnivell: Baix (60 m de desnivell)
Escala del mapa: 1:5000
Zones: urbana i parcs

Circuit pensat per als no iniciats a l'orientació (és a dir, els que no han provat mai l'orientació o en poques ocasions) amb un recorregut que es podrà fer corrent, caminant, en grup o de forma individual. 

Tot el circuit serà SCORE, és a dir, s'hauran de marcar tots els controls, però en l'ordre que decideixi cada corredor/grup de corredors. Serà pel Campus i voltants incloent el Parc Pedralbes. L'estratègia serà important i no només el fet de trobar les fites amb facilitat.
Lliga nocturna d'orientació:
Els circuits C1 i C2 puntuaran per a la lliga nocturna d'orientació: el C1 com a circuit llarg i el C2 com a circuit curt. Per tant, el circuit C3 per a novells NO puntuarà per a la lliga nocturna.